Douche - Doorstroombegrenzer - PCW-01 - 5 L/min

Merk: Neoperl

2,95 per stuk incl. btw
Aantal
Maak een keuze
De bezorgkosten voor deze producten zijn € 2,95
Gratis verzonden vanaf € 35,-

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Zwitserland
Land van herkomst: Zwitserland

Icon_digital__Waterbesparend - Groen.png

  • Waterbesparend

Bekijk hier meer producten van het merk Neoperl
Neoperl logo
Artikelnummer: 5051515004446

Bekijk alles van Neoperl >
Bekijk meer: Douche >

Neoperl Doorstroombegrenzer - 18,7mm - 5 L/min

Een doorstroombegrenzer (flow regulator) helpt je besparen op energie én water. Je kunt deze inzetten om ervoor te zorgen dat je niet meer water verbruikt per minuut dan de begrenzer aangeeft (in dit geval is dat 5 liter per minuut), met behoud van de waterdruk! Het elastische ringetje past zich aan aan de waterdruk, en reguleert daarmee hoeveel water er daadwerkelijk uit de kraan of douche komt. Daarom zijn doorstroombegrenzers ook een uitkomst wanneer je waterdruk gelijk wilt verdelen over meerdere kranen of douches.

  • 5 L/min.
  • diameter 18.7 mm
  • onzichtbaar na plaatsing
  • waterbesparend
  • energiebesparend
  • plaatsing tussen de kraan en de slang (zie ook de video hieronder)

Milieu-informatie over Douche - Doorstroombegrenzer - PCW-01 - 5 L/min

Uit onderzoek is gebleken dat het gebruik van een Neoperl doorstroombegrenzer zoveel water en energie bespaart, dat de hoeveelheid energie en water van het productieproces al binnen enkele dagen gecompenseerd zijn. Een doorstroombegrenzer is dus een duurzame keuze!

Films
Andere uitvoeringen

Neoperl

Neoperl producten leveren een waardevolle bijdrage aan het klimaat en het milieu. U bespaart water en helpt bij de reductie van energieverbruik voor het bereiden van warm water. Neoperl biedt innovatieve oplossingen voor drinkwater. De producten vormen de waterstraal, regelen de doorstroming en beschermen het water tegen verontreiniging.

Neoperl
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen, producten met bedrukking of een speciaal project:Beoordelingen van klanten, reacties, vragen en antwoorden

Reactie


nou ik heb meerdere vragen gesteld over de Balk lampies (voor onder keuken kastje en de stekker) maar geen antwoord gehad op mijn email en ook bij het artikel staat de vraag en antwoord niet, terwijl ik wel t bericht kreeg, bedankt voor uw vraag en t wordt behandeld ofso

george
Reactie

Zou je de vraag willen posten onder het juiste artikel ? Als we het antwoord niet weten vragen we de fabrikant om erop te reageren. vriendelijke groet

Rob Bos

Reactie


hoezo past deze niet in een standaard kraan? (zie vragen boven) en wel raar antwoord, kan ik niks uit opmaken....maarja hij (of Zij) krijgt tenminste nog antwoord, ik heb op nog niet 1 van mijn vragen een antwoord gehad, lekker ongeinteresseerd zootje

George
Heel Goed

Vragen komen onder het product waar je de vraag over stelt en onder dit product staan geen vragen van jou. En ongeïnteresseerd zijn we zeker niet , we zijn de pionier in eco en besparen.

Rob Bos

Product wegstemmen


In tegenstelling tot wat op de site staat past pcw-01 niet in een kraan. Dat is ook op neoperl.ch terug te vinden. Eco-logisch blijft echter volhouden dat het wel voor een kraan is. Onbegrijpelijk.

Ronald
Reactie

Tjah, we hebben het uitgebreid besproken. Ik blijf bij mijn standpunt.

Eco

Douche - Doorstroombegrenzer - PCW-01 - 5 L/min

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur
Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit